bram-lemmens-logo

Bram Lemmens

Wine with a wink ,-)

In de pers

Enkele  artikels waar Bram Lemmens wordt vermeld of waaraan hij heeft meegewerkt.


Mag je wijn zelf uitschenken op restaurant?

Mag je wijn zelf uitschenken op restaurant?

De klassieke Franse Gastronomie wemelt van de merkwaardig gebruiken, maar dit springt eruit: de sommelier zet de wijnfles meteres van je tafel, terwijl hij de kurk op tafel laat liggen.  Het omgekeerde zou logischer zijn., maar zo eenvoudig ziet de etiquette het niet. - Bruno Vanspauwen

Lees meer

Opleidingskrant Syntra-West

Opleidingskrant Syntra-West

Bram Lemmens uit Esen ontdekte via de avondopleiding restauranthouder aan Syntra West zijn passie voor wijn.  Sinds kort is hij zeflstandig wijnadviseur en sommelier.

Lees meer

Leer Wijn Proeven

Leer Wijn Proeven

Bram Lemmens stelt zijn zaak "Wine with a wink" voor  Hij adviseert particulieren en professionals bij de keuze van wijnen en organiseert ook cursussen.

Lees meer

DS Magazine mei 2014

DS Magazine mei 2014

Heeft elk restaurant een sommelier nodig? 

"Wie kan zich een restaurant zonder wijn voorstellen? Ik alvast niet.  Meer nog: een goede wijnkaart is voor mij een voorwaarde om voor een restaurant te kiezen.  De wijnkaart is trouwens een goede indicator voor de kwaliteit van de keuken.  Waar geen aandacht is voor de wijn, is meestal geen aandacht voor het eten." - Bruno Vanspauwen

Lees meer

Troffée beste Chardonnay

Troffée beste Chardonnay

Op woensdagavond 20 maart verzamelden zeven proevers zich in de proefruimte van wijnkanaal.be. Hun missie: de beste chardonnaywijnen tot 20 € bekronen uit een 60-tal wijnen die ingestuurd waren door invoerders die partner zijn van wijnkanaal.be.

Lees meer

0468 17 53 57

BTW 0511 943 234

 © Bram Lemmens DipWSET

Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

Designed by Gallery34