bram-lemmens-logo

Bram Lemmens

Wine with a wink ,-)

Botticelli

Botticelli

Botticelli, gelegen in Nieuwpoort Bad, is een ‘trattoria’ keuken. Het is de vertaling van wat de Italianen bij ‘la mama‘ op het bord krijgen. Een oprechte keuken waar hoogwaardige producten hun karakter maximaal kunnen etaleren in een eigentijds, sfeervol kader dat la bella Italia op een hippe manier uitademt. Bij Botticelli geniet u van met zorg geselecteerde finesses bezegeld met goddelijke wijnen, een exclusieve ‘olio di oliva’,… Pure, intense, delicate, zachte, uitgesproken, diepe ‘sensazioni italiani’!

Alles ademt hier de Italiaanse wijn- en eetcultuur. Deze Italiaanse "trattoria-enoteca" is ontstaan uit de liefde voor Italië van Peter Demoor en Linda Schacht.

Peter Demoor heeft een professionele achtergrond in het organiseren van evenementen, en weet dan ook de juiste ontspannen sfeer te creëren in Botticelli. Je voelt je meteen in een zuiderse vakantiestemming. De hele dag door kan je hier terecht voor verrukkelijke antipasti en dito wijnen. Een twintigtal wijnen wordt per glas geschonken. Ook de aperitieven- en grappakaart is rijkgevuld. (bron: vierbordjes.be)

Bram was er gedurende 4 jaar zaalverantwoordelijke.

website : www.botticelli.be

0468 17 53 57

BTW 0511 943 234

 © Bram Lemmens DipWSET

Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

Designed by Gallery34